VI SÖKER EFTER EN NY ARBETSLEDARE

 

Vi behöver utöka vår personalstyrka med en duktig arbetsledare. Vi ser gärna att du har en byggteknisk utbildning i bagaget, men det är inget krav. Har du istället byggt upp din kompetens genom flerårig erfarenhet från liknande ledande befattningar ser vi det som mycket positivt. 

 

Rollen som arbetsledare innebär ett nära samarbete med platschefen och projektledaren. Du kommer att leda det operativa arbetet på byggarbetsplatsen och se till att uppsatta kvalitetsmål och tidsplaner hålls. Förutom att ta hand om vår egna personal ska du också se till att samarbetet med våra underleverantörer fungerar på bästa möjliga sätt.

 

Som person ska du vara bekväm med att bära ett stort ansvar. För dig ska problemlösning vara en naturlig del av arbetsdagen och ha ett serviceinriktat arbetssätt gentemot alla inblandade parter.   

 

Stämmer denna beskrivning in på dig. Tveka då inte att skicka din CV till info@stalbygg.se så fort som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Alm på 070-557 28 30. Det går också bra att ringa via vår växel på 0221-728 30.